Пальміра – осінній контроль злакових бур’янів ріпаку і не тільки!

 

Важливість захисту ріпаку від бур’яну

Кожної осені перед сільгоспвиробниками постає питання – як захистити ріпак від бур’яну на початкових етапах його розвитку та забезпечити гарний врожай в майбутньому?

Важливість цієї проблеми цілком виправдана, тому що ріпак є культурою, яка на ранніх стадіях росту слабо конкурує з бур’янами за елементи живлення, світло і вологу. Засмічення посівів ріпаку восени призводить до витягування точки росту над поверхнею ґрунту, що підвищує ризик вимерзання культури в зимовий період.  На посівах культури найбільш поширені наступні злакові бур’яни:

1) однорічні  – куряче просо, мишій сизий, мишій зелений, вівсюг звичайний, «падалиця» озимої пшениці;

2) багаторічні – пирій повзучий.

Такі умови вирощування ріпаку потребують використання надійного та ефективного гербіциду.

Пальміра – страховий гербіцид на захисті озимого ріпаку

Для контролю однорічних та багаторічних злакових бур’янів, в т.ч. «падалиці» культурних злаків (пшениця, ячмінь), компанія «Альфа Хімгруп» пропонує страховий гербіцид Пальміра, КЕ (д.р. хізалофоп-п-тефурил, 120 г/л).

Переваги гербіциду Пальміра

За рахунок «закритої» структури молекули діючої речовини забезпечується зменшення молекулярного розпаду в період низької активності рослин бур’янів (несприятливі умови). В результаті цього після настання сприятливих погодних умов гербіцидна дія продовжується. Препарат є високоселективним і безпечним для культурних рослин та немає обмежень в сівозміні: період напіврозпаду діючої речовини в ґрунті становить всього 6 годин!

Спеціальна пропозиція на гербіцид Пальміра

З 5 серпня по 31 серпня 2016 року гербіцид Пальміра пропонується за спеціальною ціною. З детальними умовами пропозиції ви можете ознайомитись у менеджерів компанії.

Компанія «Іннарія» бажає Вам гарних врожаїв!

ПАЛЬМІРА_презентація