Фосфоентерин

Препарат фосфатмобілізувальних бактерій, призначений для обробки насіння сільськогосподарських культур до сівби з метою покращення фосфорного живлення рослин, сприяє активізації ростових процесів, підвищує імунітет рослин.

Бактерії-біоагенти препарату ФОСФОЕНТЕРИН, розмножуючись у ґрунті кореневої зони рослини, продукують речовини, що перетворюють важкодоступні сполуки фосфору в легкодоступні. Фосфоентерин покращує розвиток рослин завдяки виділенню в ґрунт природних стимуляторів росту і вітамінів. Рослини, оброблені ФОСФОЕНТЕРИНОМ, краще переносять несприятливі погодні умови. Використання ФОСФОЕНТЕРИНУ значно збільшує коефіцієнт використання рослинами сполук фосфору з мінеральних добрив.

Спосіб дії:

Бактерії-біоагенти препарату ФОСФОЕНТЕРИН, розмножуючись у ґрунті кореневої зони рослини, продукують речовини, що перетворюють важкодоступні сполуки фосфору в легкодоступні.

Фосфоентерин покращує розвиток рослин завдяки виділенню в ґрунт природних стимуляторів росту і вітамінів. Рослини, оброблені ФОСФОЕНТЕРИНОМ, краще переносять несприятливі погодні умови. Використання ФОСФОЕНТЕРИНУ значно збільшує коефіцієнт використання рослинами сполук фосфору з мінеральних добрив.

Характеристики препарату:

Діюча речовина: Enterobacter nimipressuralis.
Вміст діючого чинника (титр бактеріальних клітин): в 1 мл препарату не менше 6-7 млрд.
Культури: зернові, зернобобові, олійні та овочеві.
Термін зберігання: 2 місяці при температурі від +5 – +10°С.
Норма витрати препарату: 0,5 л/т насіння зернових культур; 1 л/т насіння зернобобових культур; 1-5 мл/кг насіння овочевих культур; 1% розчин для замочування розсади овочевих; 10% розчин для обробки бульб картоплі.
Спосіб застосування: препарат використовується для інокуляції насіння до сівби шляхом механізованої або ручної обробки посівного матеріалу.

Бактеризація проводиться в день посіву.

Фасування: 1 л, 5 л каністри.

Для отримання максимального ефекту від використання біопрепаратів, необхідно створити оптимальні умови як для росту і розвитку рослин, так і для функціонування мікроорганізмів.