Весняне підживлення озимих культур!

Звертаємо вашу увагу, на препарати компанії «Мінераліс Україна» для весняного підживлення озимих культур. Дані препарати виготовлені за новітньою плазменно-імпульсною технологією з найвищою хімічною чистотою та фізико-хімічною активністю, аналоги якої є лише в США, Ізраїлі, Великій Британії, Німеччині, а відтепер і в Україні. Перевага добрив та препаратів компанії «Мінераліс Україна» в тому що хелатування проводиться не за допомогою кислот ЕДТА та ЕДТФ, а за рахунок карбонових кислот рослинного походження(янтарна та лимонна кислоти), завдяки чому сприйняття рослиною мікроелементів проходить більш природно, адже рослина сприймає ці молекули як рідні тіла, крім цього розміри їх молекул до 9 амстрем, і вони менші від всіх аналогів (12-13 амстрем), за рахунок чого добрива краще поглинаються рослиною і показують кращі результати при застосуванні.

Озима пшениця

1-ша обробк  відновлення вегетації. При температурі нижче +10 0С фосфор з грунту майже не засвоюється, тому ми даємо його через листову поверхню. (Саме зараз)

1 л/га Мікро-Мінераліс(Фосфор-Калій)+ 1 л/га Мікро-Мінераліс(Магній)

Друга обробка: як правило при другій обробці фунгіцидом(перед виходом колосу)

1 л/га Мікро-Мінераліс(Зернові)+ 1 л/га Мікро-Мінераліс(Мідь)

Третя обробка: фаза молочної стиглості колосу. Даємо Кремній-Калій по-перше для кращої посухостійкості за рахунок Кремнію і по-друге для збільшення маси 1000 насінин за рахунок Калію

1 л/га Мікро-Мінераліс(Кремній-Калій)

Ріпак

Перше внесення(відновлення вегетації)

 1 л/га Мікро-Мінераліс (Олійні)+1 л/га Мікро-Мінераліс (Молібден)

Друге внесення (Бутонізація)

1 л/га  Мікро-Мінераліс (Олійні)+1 л/га Мікро-Мінераліс (Бор) + 0,5 л/га Мікро-Мінераліс(Кремній-Калій)